Mâncarea şi băutura


Dacă încă nu te-ai hotărât asupra meniului, pe internet sau librării sunt o mulţime de idei mai simple sau mai sofisticate. În cazul în care nu doreşti să-ţi organizezi petrecerea într-un restaurant sau pizzerie, ci acasă sau la un local, optează pentru mâncărurile tradiţionale specifice zonei în care trăieşti. Indicat ar fi să fie aşezate într-un bufet suedez, de unde invitaţii isi pot alege şi se pot servii uşor. Dacă vrei să-ţi surprinzi invitaţii cu un meniu culinar sofisticat, apelează la ornamentele culinare, la specialităţile culinare internaţionale sau la fructele exotice (mango, portocale, kiwi, avocado).

Alege puţină băutură alcoolică şi nu foarte tare şi mai multe sucuri naturale, apă minerală sau plată. Nu aşeza toată băutura de la început pe masă pentru că s-ar putea ca acest lucru să strice petrecerea de la început.


Muzica pentru o petrecere de majorat reuşită


La pregătirea  petrecerii tale de majorat eşti în căutare de idei de muzică cât mai originală care să mulţumeasca toţi invitaţii? Aceasta trebuie intradevăr să fie pe placul tuturor. Indicat ar fi, ca înainte de organizarea petrecerii, să ceri părerea fiecărui invitat, (poate când le faci invitaţia) astfel încât fiecare să fie multumit. Astfel, ai ocazia săÎn final, poate vreţi ca petrecerea să fie diferită şi unică - Tematici


Fie te gândeşti de la început şi le propui asta prietenilor tăi ce vor veni pregătiţi pentru petrecere, fie pregăteşti să ai la îndemână diferite obiecte de recuzita şi sa laşi ca lucrurile şi ideiile să se dezvolte spontan în funcţie de ceea ce îşi doresc invitaţii.


           Majorat cu 21 de porunci – invitaţii trebuie să se gândescă să îi oferă sărbătoritului sau sărbătoritei 21 de porunci pe care acesta /aceasta trebuie să le facă pe parcursul petrecerii. Are dreptul să refuze 3 dintre ele.

Petrecere cu karaoke – „Megastar” cu juriu ales dintre invitaţi, costume, etc. (Putei juca jocuri de tipul Just Dance Now...)

Bal mascat - Dacă e cu cine, poţi să te gândeşti la un bal mascat, propune o ţinută haioasă

Concursuri de dans, limbo,cu baloane, pe perechi sau fără.

Costumaţii trăznite (schimb de haine fetele cu băieţii etc.), puteţi o culoare care să iasă în evidenţă, peruci sau pictură pe faţă...

1. Localul sa nu fie prea mare, altfel o sa para gol, ca si cand s-a terminat petrecerea, dar nici intr-un apartament sa nu fie, deoarece s-ar forma grupulete si unii s-ar retrage.

2. In cazut in care doriti o trupa, aceasta ar trebui sa fie formata din mai multe fete si unele din aceastea ar fi bine sa danseze pentru animarea atmosferei.

3. Trebuie sa va asigurati ca DJ-ul va pune toate stilurile de muzica agreate de catre invitati.

4. Asigurati-va ca bautura va fi servita cumpatat pentru evitarea evenimentelor neplacute.

5. Pentru amuzament puteti propune o tinuta de bal mascat.

6. De asemenea pueti intocmii si invitatii.

7. Aranjeazati restaurantul, localul cu gust.

8. Distrati-va!!! :)


Petrecerea de majorat reprezintă o etapă importantă în viaţa fiecărui adolescent sau adolescentă. Fie că se organizează ceva acasă, alături de familie, fie că este vorba de o seara între prieteni petrecută într-un club sau într-un restaurant, petrecerea de majorat trebuie să rămână o amintire plăcută. Câteva idei pentru ca petrecerea să fie o reuşită.


asculţi genuri muzicale diferite şi să transformi petrecerea de majorat într-un eveniment de neuitat.

Să ai pe cineva care să vă pună muzică bună.

Internetul îţi stă, de asemenea, la dispoziţie în cazul în care există anumite piese pe care nu le ai şi pe care doreşti să le asculţi. Indiferent de stilurile de muzică alese (rock, blues, hip-hop, dance, pop, r&b), bucură-te alături de invitaţi şi fii printre primii care stau pe ringul de dans.

Foarte important, muzica gen “Cotton eye joe”, “Macarena”, “El maniaito”, La cucaracha”, anii 80 , 90 prind foarte  bine la petreceri. Înbinate cu muzica nouă va face din petrecere o adevărată reuşită.

Poţi să alegi o melodie care să te reprezinte şi aceasta să apară la fiecare jumătate de oră


Idei de cadouri – surprize plăcute


Te pregăteşti pentru o petrecere de majorat şi ai nevoie de idei de cadouri originale?

Un cadou minunat poate să fie un invitat surpriză, o persoană dragă, pe care sărbătoritul nu a mai văzut-o de mult timp.

O petrecere surpriză, la care el sau ea nici nu visau, una foarte bine organizată, în care toată lumea îi aşteaptă undeva, chiar atunci când déjà credeau că sunt uitaţi.

Dacă te pregăteşti de majoratul persoanei iubite, alege gama de cadouri romantice (sticle ornamentale cu mesaje de dragoste, cărţi cu poezii clasice de dragoste, texte romantice inspirate din viaţa în doi, etc.).

În cazul în care cadoul pe care urmează să-l oferi este pentru un prieten apropiat, optatează pentru ideile de cadouri hazlii sau trăznite care, cu siguranţă, vor încânta persoana sărbătorită: felicitări amuzante, diplome haioase, caricaturi, farse care explodează, etc.

Cei care nu au simţul umorului dezvoltat şi care vor să ofere un cadou obişnuit, pot să opteze pentru accesoriile vestimentare, bijuteriile, jocurile online sau produsele cosmetice în funcţie de gusturile persoanei sărbătorite.

Sonorizari petreceri, nunti, botezuri si conferinte corporate

Audion Sound - Sonorizari Evenimente

© 2015 SC Audion Sound SRL-D